Referințe

eMag – Dante Internațional

Altex România

Intersport România

Magnolia Shipping Center

CCC Shoes & Bags

Tommy Hilfiger

Five Holding

Pocaviso

Central

Iris Titan Shopping Center

Aurora Mall SRL

Centru Comercial Central Cluj

Cellular One

Părerile clienților noștri

Achiziția sistemului DigiTrafic s-a dovedit a fi extrem de utilă Galeriei Real, am obținut astfel informații reale în legătură cu traficul de persoane existent în locația Real Galați, ceea ce a servit unor solicitări directe venite de la parteneri. Cu ajutorul datelor, furnizate de către platforma DigiTrafic, s-au întocmit diverse materiale de prezentare ale Galeriei Real prin care s-a conturat o imagine pozitivă a brandului și a potențialului de business al acestuia, prin atragerea unor parteneriate și colaborări.

Galeria Real

Adela Oproiescu – Marketing & Advertising Coordinator

Soluția DigiTrafic a fost achiziționată în cadrul unui proiect mai larg de monitorizare realistă a traficului din magazine. S-a urmărit în primul rând identificarea traficului pe intervale orare pentru gestionarea corectă a resurselor umane. Rezultatele obținute prin folosirea soluției DigiTrafic ne ajută în organizarea unui program de lucru eficient, astfel încât să reușim să ne ocupăm de toți clienții care intră în magazine. Avem o creștere a vânzărilor în magazinele în care soluția a fost implementată. Colaborarea cu firma Quartz Matrix este extrem de bună, pot afirma că se numără printre cei mai prompți colaboratori ai noștri. 

Pocaviso

Ofelia Pârvu – Director General

eMag a achiziționat soluția DigiTrafic pentru a monitoriza traficul de persoane din showroom și a calcula rata de conversie. Informațiile obținute au permis analiza creșterii sau scăderii fluxului de vizitatori în funcție de promoțiile pe care le lansăm. Rezultatele au fost conform așteptărilor, monitorizarea traficul de vizitatori aducând un plus de performanță echipei noastre. Colaborarea cu Quartz Matrix este eficientă, ori de câte ori am avut nevoie de ajutor s-a răspuns prompt solicitărilor noastre.

eMag

Alexandru Mihulec – Responsabil Administrativ

În condițiile actuale de piață, pentru consolidarea business–ului, accentul trebuie pus pe eficiență și profitabilitate. Pentru a atinge cele două obiective, Flanco mizează pe motivarea și perfecționarea angajaților alături de eficientizarea acțiunilor departamentului de marketing. Măsurarea corectă a traficului din magazine reprezintă un element important în evaluarea performanței afacerii. Soluția DigiTrafic oferită de Quartz Matrix furnizează datele de trafic de care avem nevoie pentru a calcula rata de conversie, pentru a măsura eficiența acțiunilor de marketing și pentru a evalua activitatea consultanților noștri de vânzări. Din acest punct de vedere, apreciem parteneriatul cu Quartz Matrix drept unul de succes, compania reușind să construiască o soluție adaptată necesităților noastre.

Flanco

Violeta Luca – CEO

Înainte de implementarea soluției DigiTrafic singurii indicatori de performanță calculați erau: valoarea medie a unei tranzacții și numărul tranzacțiilor pentru fiecare locație. Integrând datele despre traficul de persoane în analizele noastre, putem extinde evaluările, prin identificarea potențialului pe care fiecare locație îl are. Calculul ratei de conversie, a vizitatorilor în cumpărători și identificarea fluxului de persoane pentru fiecare interval orar și fiecare zi, reprezintă un plus de informație extrem de utilă în măsurarea performaței afacerii. Rezultatele obținute permit evaluarea corectă a personalului și a tehnicilor de vânzare folosite, pentru fiecare angajat și interval orar. Datele sunt integrate de asemenea în strategiile de marketing și de vânzări. Apreciem colaborarea cu Quartz Matrix, ca fiind una foarte bună.

Centrofarm

Mihai Corbu – Director Executiv