Quartz Matrix DigiTrafic
Stiri

DigiTrafic – Instrument de masura a performantei unei afaceri

Tu cum masori performanta?
"Ce nu poate fi exprimat în cifre, este doar o opinie, nu stiinta."

Robert Heinlein, scriitor

 

Conditiile actuale de piata asigura reusita doar celor orientati spre performanta.

Nu putem vorbi despre performanta fara a avea criterii clare de masurare si evaluare a acesteia. Preocuparea pentru introducerea in managementul companiei a unor indicatori clari de masurare a performantei (metrics) reprezinta elemente esentiale ale managementului modern.

In retail, indicatori cheie de performanta KPI (rata de conversie, atragerea de prospecti noi, investitia necesara pentru a atrage un prospect) nu pot fi calculati fara a avea date legate de traficul de persoane din magazine. Lipsa acestor date face ca managementul sa fie lipsit de repere importante in stabilirea politicilor comerciale si de marketing.

Compania Quartz Matrix ofera noi posibilitati de analiza a traficului de persoane prin introducerea in pachetul solutiei DigiTrafic a unui nou tip de echipament cu senzor video de contorizare si analiza. Noul senzorul video cu inteligenta incorporata este un produs care inglobeaza cea mai avansata tehnologie in domeniul contorizarii persoanelor.


 

 

www.digitrafic.ro - noul site dedicat solutiilor de contorizare

Am lansat site-ul www.digitrafic.ro dedicat solutiilor de contorizare pentru a veni in intampinarea cererilor clientilor nostri, cu solutii si servicii personalizate si adaptate business-ului acestora. Oferim solutii integrate de business, vanzare consultativa, servicii de service si suport tehnic acreditat.


Quartz Matrix a primit certificarea ISO 27001:2005 pentru sistemul de management al securitatii informatiilor

Dupa 18 ani de experienta pe piata IT din Romania, compania nationala Quartz Matrix a fost certificata ISO 27001:2005, singurul standard care defineste cerintele pentru un Sistem de Management al Securitatii Informatiilor (ISMS)In mediul de business competitiv actual, informatiile si infrastructurile IT prin care sunt transmise acestea sunt amenintate exponential de atacuri, care pot include atat fraudele online, virusii informatici, hacking-ul, spionajul sau sabotajul industrial. Noile tehnologii de virtualizare si stocare cresc si riscurile care afecteaza siguranta informatiei pentru utilizatori.

Standardul ISO/IEC 27001:2005 are la baza trei principii care definesc securitatea informatiei: confidentialitatea, integritatea si disponibilitatea informatiei. Abordarea acestui standard asigura o securitate pe termen lung bazandu-se pe implementarea de politici, proceduri si metode de securitate destinate protejarii informatiilor si resurselor organizatiilor. Prin reducerea la maximum a riscurilor se garanteaza ca sistemul de management este functional si indeplineste cerintele operationale ale companiei si asteptarile ridicate ale clientilor.

 

Quartz Matrix - Divizia IT&C   Quartz Matrix - Divizia NextClass   Quartz Matrix - Divizia CounTek   Quartz Matrix - Divizia Senys   Quartz Matrix - Divizia NetDeTek
Copyright © Quartz Matrix | All rights reserved --- Declaratia privind confidentialitatea datelor