Quartz Matrix DigiTrafic
Solutii complementare

Venim in sprijinul clientilor nostri prin oferirea de solutii complete pe specificul oricarui tip de afacere:
 
Porti de securitate
Quartz Matrix va ofera porti de securitate pentru protectia si paza bunurilor. Aceste porti functioneaza pe baza tehnologiilor RF (Radio Frecquency) sau AM (Acusto-Magnetic) cu etichete sau tag-uri.
Mai multe informatii despre portile de securitate: Click aici!

Sisteme de afisare digitala
Conform unor studii efectuate, 30% dintre persoanele care au vizualizat informatiile expuse digital au efectuat achizitii neprogramate de servicii sau produse.
Mai multe informatii despre solutiile de afisare digitala: Click aici!

Sisteme de sonorizare si Public Address
Sistemele pentru difuzarea de anunturi, muzica ambientala si mesaje de alarmare, numite si Public Address, ofera solutii audio si configuratii de inalta performanta pentru multiple aplicatii. Tehnologia Public Address permite difuzarea de anunturi, mesaje si muzica ambientala pe una sau mai multe zone distincte a obiectivului, in functie de politica de marketing si securitate a fiecarei companii in parte.
Mai multe informatii despre solutiile de Public Address: Click aici!

Solutii de supraveghere video si detectie efractie
Mai mult de 30% din afaceri ajung sa dea faliment in urma unor infractiuni comise atat de catre angajati cat si de persoane din exterior.Tehnologia Quartz Matrix va ofera posibilitatea de a va proteja impotriva pierderilor, furturilor externe si interne si impotriva patrunderii neautorizate in zonele cu valori.
Avem competentele necesare implementarii solutiilor de supraveghere video si detectie efractie. In acest sens, am primit Licenta de efectuare a activitatilor de proiectare, instalare si intretinere sisteme de alarmare împotriva efractiei si productia componentelor necesare acestor sisteme acordata de Ministerul Internelor si Reformei Administrative prin intermediul IGPR - Directia Politiei de Ordine Publica.
Mai multe informatii despre solutiile de supraveghere video si detectie efractie: Click aici!

Sisteme de alarmare incendiu
Competentele echipei de specialisti ai Quartz Matrix ne recomanda ca partener de incredere in implementarea unor astfel de sisteme. Suntem autorizati de catre Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta sa executam lucrari de proiectare, verificare, intretinere si reparatii la sistemele, aparatele, instalatiile si dispozitivele de semnalizare, alarmare si alertare în caz de incendiu.
Mai multe informatii despre solutiile de alarmare incendiu: Click aici!
Quartz Matrix - Divizia IT&C   Quartz Matrix - Divizia NextClass   Quartz Matrix - Divizia CounTek   Quartz Matrix - Divizia Senys   Quartz Matrix - Divizia NetDeTek
Copyright © Quartz Matrix | All rights reserved --- Declaratia privind confidentialitatea datelor