Quartz Matrix DigiTrafic
Marturii

Ofelia Parvu
Director General Pocaviso
“Solutia DigiTrafic a fost achizitionata in cadrul unui proiect mai larg de monitorizare realista a traficului din magazine. S-a urmarit in primul rand identificarea traficului pe intervale orare pentru gestionarea corecta a resurselor umane.
Rezultatele obtinute prin folosirea solutiei DigiTrafic ne ajuta in organizarea unui program de lucru eficient, astfel incat sa reusim sa ne ocupam de toti clientii care intra in magazine. Avem o crestere a vanzarilor in magazinele in care solutia a fost implementata.
Colaborarea cu firma Quartz Matrix este extrem de buna, pot afirma ca se numara printre cei mai prompti colaboratori ai nostri.”
Mihai CORBU
Director Executiv Centrofarm
“Inainte de implementarea solutiei DigiTrafic singurii indicatori de performanta calculati erau: valoarea medie a unei tranzactii si numarul tranzactiilor pentru fiecare locatie. Integrand datele despre traficul de persoane in analizele noastre, putem extinde evaluarile, prin identificarea potentialului pe care fiecare locatie il are.
Calculul ratei de conversie, a vizitatorilor in cumparatori ai identificarea fluxului de persoane pentru fiecare interval orar si fiecare zi, reprezinta un plus de informatie extrem de utila in masurarea performatei afacerii. Rezultatele obtinute permit evaluarea corecta a personalului si a tehnicilor de vanzare folosite, pentru fiecare angajat si interval orar. Datele sunt integrate de asemenea in strategiile de marketing si de vanzari.
Apreciem colaborarea cu divizia CounTek, a companiei Quartz Matrix, ca fiind una foarte buna.”
Adela OPROIESCU
Marketing Coordinator Galeria Real
“Achizitia sistemului DigiTrafic s-a dovedit a fi extrem de utila Galeriei Real, am obtinut astfel informatii reale in legatura cu traficul de persoane existent in locatia Real Galati, ceea ce a servit unor solicitari directe venite de la parteneri.
Cu ajutorul datelor, furnizate de catre platforma DigiTrafic, s-au întocmit diverse materiale de prezentare ale Galeriei Real prin care s-a conturat o imagine pozitiva a brandului Galeria Real si a potentialului de business al acestuia, prin atragerea unor parteneriate si colaborari.
Prin implementarea solutiei DigiTrafic am obtinut o imagine mai clara si mai exacta a consumatorului Galeria Real si a specificului acestuia: frecventarea galeriei in anumite perioade, zile ale saptamanii, intervale orare, ceea ce ne-a ajutat in organizarea si programarea unor evenimente/manifestari cu impact mai mare in randul vizitatorilor.
Apreciem colaborarea cu Quartz Matrix ca fiind extrem de buna, solicitarile noastre fiind tratate cu profesionalism, in timpul cel mai scurt iar personalul este extrem de amabil si receptiv la cerintele noastre.”

 

Violeta LUCA
CEO Flanco
"In conditiile actuale de piata, pentru consolidarea business–ului, accentul trebuie pus pe eficienta si profitabilitate. Pentru a atinge cele doua obiective, Flanco mizeaza pe motivarea si perfectionarea angajatilor alaturi de eficientizarea actiunilor departamentului de marketing. Masurarea corecta a traficului din magazine reprezinta un element important in evaluarea performantei afacerii.
Solutia DigiTrafic oferita de Quartz Matrix furnizeaza datele de trafic de care avem nevoie pentru a calcula rata de conversie, pentru a masura eficienta actiunilor de marketing si pentru a evalua activitatea consultantilor nostri de vanzari.
Din acest punct de vedere, apreciem parteneriatul cu Quartz Matrix drept unul de succes, compania reusind sa construiasca o solutie adaptata necesitatilor noastre.”
Alexandru MIHULEAC
Responsabil Administrativ Emag
“Emag a achizitionat solutia DigiTrafic pentru a monitoriza traficul de persoane din showroom si a calcula rata de conversie. Informatiile obtinute au permis analiza cresterii sau scaderii fluxului de vizitatori in functie de promotiile pe care le lansam.
Rezultatele au fost conform asteptarilor, monitorizarea traficul de vizitatori aducand un plus de performanta echipei noastre.
Colaborarea cu Quartz Matrix este eficienta, ori de cate ori am avut nevoie de ajutor s-a raspuns prompt solicitarilor noastre.”
Quartz Matrix - Divizia IT&C   Quartz Matrix - Divizia NextClass   Quartz Matrix - Divizia CounTek   Quartz Matrix - Divizia Senys   Quartz Matrix - Divizia NetDeTek
Copyright © Quartz Matrix | All rights reserved --- Declaratia privind confidentialitatea datelor